Kvällsnöjen i Norrtälje

Jag har redan skrivit om nattlivet här i Norrtälje. Men om du reser till Norrtälje (eller flyttar för den delen) och inte vill spendera kvällarna på krogen så finns såklart andra alternativ. Här kommer några förslag.

Bio. Våran biograf är inte stor, den har bara två salonger och räkna inte med att filmerna börjat gå här samma dag som de börjar i Stockholm. Men det är heller ingen landsortsbiograf som visar flera år gamla filmer och dessutom är i allmänt risigt skick, absolut inte! Men tänk på att detta är Royal och inte SF, så har du presentkort på bio är det inte säkert att du kan använda dem, och det går att boka platser innan men det behövs egentligen inte om inte filmen alldeles nyligen börjat gå.

Bowling. Är det något som alltid funkar så borde det vara bowling, det gillar nästan alla. Dessvärre är det ju rätt dyrt (även här), men ofta är man ju några stycken som spelar så då blir det ju inte så dyrt ändå. På fredagar och lördagar är det discobowling på kvällen. Dagtid (till 17) under veckorna är priset 220:- och kvällar och helger kostar det 300:-.

Kryssningar. Under sommaren är kryssningar väldigt populära, speciellt bland dem som inte har möjlighet till det annars. Dagskryssningar går från Grisslehamn och Kapellskär, alla dygnskryssningar går däremot från Stockholm tyvär. Men om du nöjer dig med några timmar till havs så duger ju en dagskryssning, billig shopping och smörgåsbord. Dessutom är det ofta väldigt billigt att åka. Jag rekomenderar helt klart att åka med Eckerö Linjen, som går från Grisslehamn.

Dans. Gillar du att bugga? Tycker du om dansband? Vill du gå ut, men inte på krogen eller nattklubb? I så fall är Yesterday perfekt. Två kvällar i månaden, oftast varannan fredag, spelar ett välkänt dansband där. Tiden brukar vara 21-01 och det kostar någon hundrig i inträde.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0