Guide till nattlivet i Norrtälje

Sommargäster kommer kanske snarare hit av andra anledningar än att festa, men skulle man känna för att gå ut någon kväll så ska jag ge några tips om ställen i Norrtälje.

Nattlivet i Norrtälje är under vintertid inte särskilt intressant, det är helt okej visserligen, men inte mer än så. Och det ska också nämnas att även om det är betydligt bättre på sommaren så är det långt ifrån såväl Stockholms nattliv som nattlivet i vissa andra sommarstäder - t ex Båstad under tennisveckorna.

Det är helt enkelt bara en sommarstad, som lever upp under sommaren och blir ännu trevligare än annars, men man åker inte hit bara för att festa.

Med det sagt kan vi börja;

I Norrtälje finns ett flertal pubar/krogar, men bara tre nattklubbar. Samtliga nattklubbar brukar stänga klockan 3, vi har tyvärr inga ställen här som är öppna längre än så.

Tidigare stängde alla krogar 1, men numer finns en som har öppet till 2 (i alla fall på lördagar), nämligen "På G".

Slutligen måste jag tipsa om en ny krog, nämligen en irländsk. Den heter "Little Dublin" och ligger väldigt fint i en mysig gränd.

Men som sagt, Norrtälje åker man inte till enbart för att festa, utan av många andra anledningar. Jag tror alla kan hitta sin anledning att åka hit, det finns många och det finns någon för alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0